بهترین فست فودهای ایرانی کدام اند؟
فست فودها به دلیل خوشمزگی و به راحتی آماده شدن پرطرفدارترین غذاهای دنیا به شمار می روند. هرچقدر خلاقیت به کار رفته در آماده سازی فست فودها بیشتر باشد طرفداران زیادتری خواهد داشت. بهترین فست فود های ایرانی با بهترین نوشیدنی های ایرانی مانند دوغ های اصیل ایرانی برای هر فردی لذت بخش است.یکی از بهترین مزیت فست فودهای ایرانی این است که در زمان کوتاه آماده شده و سرو می شوند.
فلافل
فلافل یک غذای عمده خاورمیانه ای است که با نخود و ادویه جات تهیه میشود. این غذا در استان هایی مانند اهواز، دمشق، شیراز، آبادان، بندرعباس و بسیاری از استان های دیگر با نان سنتی صمون و سس انبه سرو می شود. مواد لازم برای تهیه فلافل نخود، جعفری، پیاز، فلفل، نمک، ادویه مخصوص فلافل و روغن می باشد. برای تهیه این فست فود خوشمزه ابتدا نخودها را خیس کرده و همراه پیاز و جعفری چرخ کنید. ادویه جات را به آن اضافه و مخلوط نمایید و در روغن زیاد سرخ کنید.
همبرگر
همبرگر انواع مختلفی دارد که چند تکه گوشت در بین دو نان برید شده قرار گرفته و توسط چاشنی های مختلف تزئیین می شود. مواد لازم برای تهیه همبرگر، گوشت چرخ کرده، تخم مرغ، پیاز به مقدار زیاد، سیر، آرد سوخاری، نمک و فلفل می باشد. طرز تهیه آن به این صورت می باشد که ابتدا یک پیاز را رنده کرده و آب آن را گرفته و به گوشت چرخ کرده اضافه کنید. سپس ادویه و تخم مرغ را به آن اضافه نمایید و خوب مخلوط کنید و برای شل نبود مواد می توانید مقداری آرد سوخاری به آن بزنید و در روغن سرخ نمایید.
ساندویچ
ساندویچ یکی از غذاهای محبوب دنیا است. ترکیب کردن مواد هیچ محدودیتی ندارد و به طور سنتی برای تهیه ساندویچ از نان ژامبون و پنیر استفاده می شود هرچند ساندویچ ها بسیار متنوع می باشد. انواع ساندویچ ها عبارت اند از: ساندویچ سوسیس بندری، ساندویچ گوشت بوقلمون، ساندویچ کره بادام زمینی، ساندویچ سالاد تن ماهی، ساندویچ گوجه فرنگی.
فینگرفود با میگو
مواد لازم برای تهیه این نوع از فست فود، روغن، لیمو ترش، میگو، زعفران، نمک و فلفل می باشد. برای مزه دار کردن میگو ها ابتدا آن ها را چند ساعت در آب لیمو ، پیاز و زعفران بگذارید تا مزده دار شود و بوی بد آن از بین برود. سپس به مقدار لازم روغن درون تابه ای بریزید تا داغ شود و میگو را در آن قرار دهید تا زمانی که به خوبی سرخ شده باشند.
ژامبون گوشت
ابتدا گوشت چرخ کرده را درون یک نایلون بریزید و به مدت 60 دقیق درون فریزر قرار دهید. بعد از گذشت 60 دقیقه نمک را به آن اضافه و ورز دهید سپس مقداری آب و یخ پودر شده به گوشت بیفزاید. در مرحله بعد ادویه، پسته و قارچ را به آن اضافه کنید و در آخر گوشت ها که طعم دار شده اند را در یک فویل قرار دهید و محکم بپیچید و درون بخار پز قرار دهید تا به خوبی پخته شود.
سمبوسه
یکی دیگر از بهترین فست فودهای ایرانی و معروف جنوب، سمبوسه می باشد. مواد لازم برای تهیه سمبوسه فلفل دلمه ای، پیاز، جعفری، سیب زمینی، رب گوجه، نان لواش، روغن، نمک، فلفل، زردچوبه و پودر سیر می باشد. سیب زمینی ها را آبپز نمایید و همراه کمی روغن، نمک و فلفل تفت هید و پیازها را به مقدار خیلی کم سرخ کنید. کمی زرد چوبه به آن اضافه کنید تا رنگ طلایی به خودش بگیرد. سیب زمینی های پخته شده و مواد را با گوشت کوب له کرده و آن را مجدد تفت داده و بعد از آماده شدن، آن ها را بین نان مخصوص سمبوسه قرار دارد و به صورت رولی و یا مثلثی برش دهید و در روغن زیاد سرخ کنید.
فیله مرغ و قارچ
یکی از بهترین غذاهای ایرانی فیله مرغ و قارچ است که به دلیل راحتی و آماده شدن سریع آن جزء فست فود ها به شمار می رود. روش تهیه فیله مرغ و قارچ به این صورت است که فیله های مرغ را شسته و خشک کرده و از وسط با چاقو چاک بزنید و در روغن داغ قرار دهید و نمک و فلفل را بر روی آن پاشیده و سرخ کنید تا جایی که رنگ مرغ ها عوض شود. پیاز، سیر و قارچ را که در تابه دیگر تفت داده اید به آن اضافه کنید و در یک ظرف نسوز فیله ها را به طور مرتب بچینید و در فر قرار دهید و پس از آماده شدن آن را با استفاده از نان روگن سرو نمایید.
قارچ شکم پر با گوشت و سوسیس
قارچ شکم پر با سوسیس یکی از پرطرفدار ترین فست فود های ایرانی می باشد که طرفداران زیادی را جذب خود کرده است. برای تهیه این نوع از غذا باید پیاز را در روغن کمی تفت دهید و گوشت چرخ کرده و کمی زردچوبه، نمک و فلفل را به آن افزوده و سرخ نمایید. در مرحله بعد سوسیس را خرد کنید و به آن اضافه کنید بعد از این که آب آن تمام شد از روی شعله بردارید تا خنک شود. این مایع را به درون قارچ ها بریزید و روی آن را با پنیر پیتزای رنده شده پر کنید و به مدت 20 دقیقه روی حرارت قرار دهید.
کوکوی سیب زمینی با سوسیس
بهترین غذای های سنتی ایرانی که یکی از آن ها کوکوسیب زمینی می باشد را میتوان با سوسیس به یک فست فود خوشمزه تبدیل کرد. سیب زمینی را آب پز کنید و به صورت نگینی خرد نمایید. پیاز و سیر را در روغن تفت دهید. سوسیس ها را جدا از آن ها سرخ کنید. تخم مرغ را با چنگال هم بزنید. برای پختن آن روغن زیتون را درون تابه بریزید. مایه کوکو را در آن قرار دهید و سطح آن را صاف کنید و در فر به مدت نیم ساعت حرارت دهید.
لایو منو در این مقاله به بررسی بهترین فست فودهای ایرانی پرداخته است. امیدواریم با ارائه این مقاله توانسته باشیم بهترین فست فودها را به شما عزیزان معرفی کنیم.
نوشتن دیدگاه