راهنمای خرید تجهیزات رستوران
رستوران یکی از مشاغلی می باشد که رابطه مستقیمی با سلامت افراد دارد. افراد زیادی وارد این حرفه میشوند ولی تعداد انگشت شماری میتوانند مدیریت رستوران را به درستی انجام دهند. برای شروع فعالیت، خرید تجهیزات رستوران در بالا بردن کیفیت رستوران نقش بسزایی دارند. یکی از موارد تعیین کننده موفقیت رستوران کیفیت تجهیزات رستوران می باشد.
اصلی ترین تجهیزات رستوران
رستوران های معروف و موفق تجهیزات کاملی را تهیه کرده اند که جوابگوی نیازهای کاری آن ها باشد و این کار باعث از دست ندادن مشتریان رستوران می شود و باعث جذب بیشتر مشتری در رستوران می شود. اصلی ترین تجهیزات رستوران شامل خط کانتر رستوران، خط سلف سرویس رستوران، تجهیزات انبار رستوران، تجهیزات جانبی آشپزخانه صنعتی، تجهیزات پخت غذا، تجهیزات سرو غذا، تجهیزات سرمایشی و گرمایشی رستوران، تجهیزات آماده سازی رستوران، تجهیزات نظافتی و شستشوی رستوران می باشد.
تجهیزات مربوط به پخت غذا در رستوران
- دم کن برنج
- اجاق گاز رومیزی صنعتی، اجاق گاز صنعتی گرمکن دار
- پاتیل خیساندن برنج
- کباب پز، کباب پز تابشی صنعتی
- دستگاه سرخ کن سیب زمینی
- فیش گیر
- همزن فنری
- میکسر دستی
- سیخ گیر کباب کوبیده
- انواع چاقوها
- قابلمه استیل و آلومینیومی
- تابه آلومینیومی
- سینی فر رشنال روستینگ، سینی کامبی فرای فررشنال، سینی نیمرو و املت فررشنال، سینی فررشنال کراس
لوازم آماده سازی و تجهیزات رستوران
- میزکار استیل: میزکار استیل به دلیل جنس آن در برابر زنگ زدگی و نفوذ چربی به داخل آن برای خرید تجهیزات رستوران توصیه می شود.
- میز دورچین: میز دورچین برای قرار دادن مخلفات غذا در رستوران از جمله سالاد و ترشی می باشد.
- میز برای خمیر و وردنه: میز خمیر و ورنه قابل استفاده در فست فود جهت تهیه خمیر پیتزا می باشد.
- دستگاه یخ ساز صنعتی: دستگاه یخ ساز صنعتی یکی از تجهیزات رستوران می باشد که در آشپزخانه های صنعتی کاربرد دارند و در شرایط آب و هوایی گوناگون یخ را می توان با استفاده از آن تهیه کرد.
- چرخ گوشت تسمه ای و گیربکسی: چرخ گوشت تسمه ای و گیربکسی یکی از تجهیزات مهم رستوران می باشد که بنابر قیمت متفاوتی که دارد رستوران داران با توجه به هزینه ای که میخواهند پرداخت کنند آن را تهیه می نمایند.
- همبرگرساز: همبرگرساز یکی از تجهیزات پرکاربرد در رستوران و فست فود ها می باشد.
- اره استخوان بر: رستوران ها برای برش دادن انواع گوشت به اره استخوان بر نیاز دارند که به راحتی بتوانند برای هر نوع غذایی که با گوشت تهیه میشود از این اره برای برش و یا جداسازی استخوان ها از گوشت استفاده کنند.
- تخته کار چوبی: تخته کار چوبی در سایز ها و مدل های متفاوتی وجود دارد که برای استفاده در رستوران ها با توجه به کاربرد آن تهیه میشود.
- گالری حمل بار و دیگ: یکی از وسایل مهم تجهیزات رستوران ها که در شست و شو و نظافت رستوران دارای اهمیت فراوانی می باشد گالری حمل و بار دیگ است. دیگ ها و وسایل بزرگ را برای جابجایی بر روی آن قرار میدهند.
تجهیزات برودتی و گرمایشی رستوران
یکی از تجهیزات رستوران که برای نگه داری مواد غذایی باید تهیه شود تجهیزات برودتی و گرمایشی رستوران می باشد. زیرا نگهداری و حفظ سلامت مواد غذایی از اهمیت زیادی برخوردار است. این تجهیزات شامل فریزر، فریزر صنعتی، یخچال صنعتی، گرم خانه غذا و گرمخانه ویترین دار شیشه ای می باشند.
تجهیزات نظافتی و شستشوی رستوران
یکی دیگر از تجهیزات رستوران که باید مد نظر قرار داد تجهیزات نظافتی و شستشوی رستوران می باشد. این تجهیزات شامل موارد گوناگون مثل کابینت دیواری، کابینت آبچکان، سینک ظرفشویی، ماشین ظرفشویی، دستگاه بخارشویی، شیشه شوهای مگنتی و سطل زباله رستوران می باشد. اگه این تجهیزات تهیه شود محیط رستوران به راحتی تمیز میشود.
تجهیزات آشپزخانه صنعتی
1) دستگاه مرغ بریان: یکی از دستگاه هایی که در رستوران ها معروف است دستگاه مرغ بریان می باشد. با استفاده از این دستگاه ماهی و انواع گوشت ها را میتوان با بهترین کیفیت بریان کرد. دستگاه مرغ بریان دارای مدل های متفاوت از جمله دستگاه مرغ بریان ذغالی، دستگاه مرغ بریان 4 سیخ و دستگاه مرغ بریان سبدی می باشد.
2) سبزی خردکن صنعتی: برای آشپزخانه های بزرگ، دستگاه سبزی خردکن صنعتی مناسب می باشد و دارای کاربرد زیادی است. دستگاه سبزی خرد کن صنعتی که یکی از تجهیزات رستوران به شمار میرود دارای دو نوع سبزی خردکن صنعتی سطلی و سبزی خردکن صنعتی بشقابی می باشد.
3) سرخ کن: نکته بسیار مهمی که برای خرید سرخ کن صنعتی باید در نظر گرفت میزان بودجه و نوع سرخ کن مورد نظر می باشد. سرخ کن هایی که دارای تایمر هستند بهتر می باشند. سرخ کن ها دارای انواع مختلفی همچون سرخ کن کابین دار، سرخ کن کابین دار با سیستم روغن و پمپ، سرخ کن های تحت فشار با سیستم فیلترو پمپ روغن می باشند.
برای خرید تجهیزات رستوران باید به چه نکاتی باید توجه کرد؟
کیفیت و ماندگاری تجهیزات رستوران: تجهیزات با کیفیت خریداری نمایید که دارای خدمات پس از فروش باشند تا در مواقعی که این تجهیزات نیاز به تعمیر دارند بتوانید از خدمات و ضمانت پس از فروش آن ها استفاده کنید.
تجهیزات مکانیزه: با خریداری تجهیزات مکانیزه و پیشرفته روندکاری کارکنان رستوران راحت تر و در زمان نیز صرفه جویی می شود. همچنین باعث می شود با تلاش کمتر بازدهی بالاتری داشته باشید، به کارکنان کمتری نیاز دارید و مشتریان بیشتری را سرویس خواهید کرد. یکی از تجهیزات مکانیزه منو دیجیتال می باشد که مشتری با استفاده از این منو غذای خود را سفارش میدهد و نیاز به استخدام افراد برای ثبت سفارش در رستوران نخواهید داشت.
خرید تجهیزات رستوران از تولید کننده مطمئن: تولید کنندگان مطمئن محصولات مناسبی را به مشتریان خود ارائه میدهند. بنابراین از تولید کنندگان مطمئن تجهیزات رستوران را خریداری کنید. تجهیزات رستوران را از منابع دست اول تهیه کنید و برنامه ریزی مشخصی داشته باشید.
لایو منو با ارائه این مقاله شما را با تجهیزات رستوران آشنا کرده است. امیدواریم با ارائه این مقاله توانسته باشیم به شما در خرید تجهیزات رستوران کمک کنیم.
نوشتن دیدگاه