روش هایی جهت کاهش هزینه های رستوران
صاحبان رستوران ها همواره در تلاش اند که بتوانند هزینه های رستوران را کاهش دهند. رستوران ها برای تهیه مواد غذایی اولیه و دستمزد کارکنان، هزینه هایی را پرداخت می کنند. اگر به دنبال پرداخت هزینه کمتر و سود بیشتر رستوران خود هستید، به شما پیشنها می کنیم تا انتهای این مقاله با لایو منو همراه باشید تا به شما روش هایی را معرفی کند که با استفاده از آنها بتوانید هزینه های پرداختی رستوران خود را کاهش دهید.
مواد غذایی را به صورت عمده خریداری کنید.
یکی از راه های کاهش هزینه های رستوران، تامین مواد غذایی به صورت عمده می باشد. شما باید مواد اولیه مورد نیاز رستوران را از مراکز اصلی تولید این مواد و به صورت عمده تهیه کنید.
این نکته را نیز در نظر داشته باشید که اگر مواد غذایی را بیش از نیاز رستوران خریداری کنید، این مواد فاسد می شوند. به این منظور می توانید مواد اولیه را به صورت یکجا خریداری کنید اما از فروشنده بخواهید که آنها را در چندین مرحله به شما تحویل دهد.
کنترل مقدار غذایی که مشتری سرو می کند.
شما باید با استفاده از یک مقیاس مشخصی، میزان غذایی که مشتری در رستوران سرو می کند را به دست آورید. کنترل میزان غذایی که مشتری سرو می کند بسیار حائز اهمیت می باشد و در پرداخت هزینه های رستوران تاثیرگذار است.
منو رستوران را به صورت مداوم تحلیل کنید.
در منو رستوران محصولاتی وجود دارد که مشتری هیچ علاقه ای به آن محصول ندارد. با حذف این محصول می توانید اندکی از هرینه های پرداختی خود بابت خرید مواد اولیه آن محصول را کاهش دهید. در مقابل بعضی از محصولات در فصل ها و ایام خاصی از سال سرو می شوند. به طور مثال دسرهای ایرانی گرم در فصل زمستان طرفداران زیادی دارند. به این منظور می توانید این دسرها را بیشتر در فصل زمستان طبخ کنید.
موجودی مواد غذایی را به صورت منظم بررسی کنید.
یکی دیگر از روش های کاهش هزینه های رستوران، بررسی میزان مواد غذایی باقی مانده در رستوران می باشد. در واقع با بررسی مواد غذایی می توانید از پرداخت هزینه های اضافه خودداری کنید.
به عنوان مثال اگر موادی را در آشپزخانه مشاهده کردید که در طبخ غذاها استفاده نمی شوند، به منظور جلوگیری از فاسد شدن آن می توانید محصولات منو خود را به گونه ای محدود کنید که سرآشپز بتواند آن ماده را نیز در تهیه غذا استفاده کند.
از ایده های خلاق سر آشپز استفاده کنید.
برخی از سرآشپزهای ماهر و با تجربه، مواد غذایی که برای طبخ بسیاری از غذاها استفاده نمی شوند را برای تزئین آن غذا استفاده می کنند. به عنوان مثال اگر برای تهیه غذاهای سنتی ایرانی از قارچ استفاده نمی شود، برای جلوگیری از فاسد شدن قارچ در تزئین غذا از آن استفاده می کنند.
همچنین سرآسپز بهتر می داند که برای تهیه یک غذا چه مواد غذایی مناسب می باشد و این موضوع شما را از پرداخت هزینه های گزاف بابت مواد غذایی بیهوده، دور می کند.
انبار رستوران را مدیریت کنید.
از دیگر مواردی که در کاهش هزینه های رستوران می توان به آن توجه کرد، مدیریت انبار می باشد. مدیران موفق رستوران ها به صورت مداوم موجودی های انبار را بررسی می کنند. همچنین مواد اولیه که زودتر وارد انبار شده اند را باید پیش از مواد غذایی دیگر مورد استفاده قرار دهید.
با مدیریت انبار رستوران این موضوع را متوجه می شوید که در چه زمان باید مواد غذایی جدید تهیه کرد. با این روش می توانید از پرداخت هزینه های بیهوده بابت خرید مواد غذایی خودداری کنید.
کارکنان را به صورت هوشمندانه استخدام کنید.
زیاده روی در استخدام افراد یکی از اشتباهاتی است که بیشتر رستوران داران مرتکب می شوند و این موضوع چیزی جز اتلاف سرمایه را در بر نخواهد داشت. در هنگام استخدام کارکنان به این نکته توجه کنید که فردی که برای کار کردن در رستوران خود انتخاب می کنید، هدفی جز پیشرفت رستوران نداشته باشد.
اگر برای مناسبت های خاصی به کارکنان زیادی نیاز دارید، می توانید کارکنان موقت استخدام کنید. همچنین اگر افرادی را در رستوران خود استخدام کنید که تجربه و مهارت کافی در رستوران داری را ندارند، باید هزینه و زمان زیادی را صرف آموزش آن افراد کنید. بنابراین تا حد امکان، افراد با تجربه را در رستوران خود استخدام کنید.
تبلیغات رستوران خود را به صورت هوشمندانه انجام دهید.
از پرداخت هزینه های گزاف برای تبلیغات رستوان و مجموعه خود خودداری کنید. برای کاهش هزینه های رستوران می توانید، از دیجیتال مارکتینگ برای رستوران خود استفاده کنید.در واقع برخی از راه ها همچون دیجیتال مارکتینگ هزینه های تبلیغاتی شما را کاهش می دهند.
استفاده از بازایابی آنلاین، در فروش بیشتر و افزایش درآمد شما تاثیر گذار است. به این منظور می توانید در شبکه های مختلف اجتماعی از جمله اینستاگرام، فیسبوک و توئیتر صفحاتی را برای رستوران خود ایجاد کنید و در آن صفحه به تبلیغ رستوران خود بپردازید. استفاده از روش های قدیمی و سنتی همچون چاپ روزنامه و مواردی از این قبیل، می تواند هزینه های زیادی را برای تبلیغات شما داشته باشد. اما استفاده از فضاهای آنلاین این امکان را به شما می دهد که با پرداخت هزینه های اندک، تبلیغات خود را انجام دهید.
هزینه های رستوران را مدیریت کنید.
روش دیگری که در کاهش هزینه های رستوران تاثیرگذار می باشد، مدیریت هزینه های رستوران است. به این منظور شما باید در ابتدا تعیین کنید که بیشترین سرمایه خود را در کجا خرج می کنید. از عوامل موثر بر افزایش هزینه های رستوران می توان به هزینه های بالایی که بابت تهیه موادغذایی، دستمزد پرسنل، بازاریابی و تبلیغات پرداخت می شود اشاره کرد.
به طور کلی می توان هزینه های رستوران را به دو دسته هزینه های ثابت و هزینه های متغییر تقسیم کرد. هزینه های ثابت، هزینه هایی مانند اجاره مکان می باشند که شما بدون توجه به میزان فروش خود باید آن را پرداخت کنید. هزینه های متغییر نیز شامل مواردی همچون هزینه های مواد غذایی می شوند که به صورت ماهانه این هزینه ها تغییر می کنند.
با توجه به مواردی که ذکر کرده ایم، شما باید هزینه های رستوران را به گونه ای مدیریت کنید که علاوه بر ارائه خدمات با کیفیت به مشتری، بتوانید میزان هزینه های پرداختی رستوران را کاهش دهید.
نوشتن دیدگاه