نکاتی که در طراحی منو رستوران باید به آن توجه کرد

پس از راه اندازی رستوران و طراحی محیط آن ابزاری که باعث میشود مشتری را به خود جذب کند منوی غذا است. اگر منو رستوران بر طبق اصول و قواعد درستی طراحی شود میتواند ذائقه مشتری را تحریک کند و در نتیجه رستوران فروش بیشتری داشته باشد.در واقع منو یک رستوران میتواند اعتبار رستوران را بالا ببرد و باید به این نکته توجه کرد که برای طراحی منو از چه ابزاری باید استفاده کرد. طراحی منو اولین چیزی است که رابطه عاطفی میان مشتری و رستوران را برقرار میکند. یکی از مهمترین ابزارهای بازاریابی رستوران ها، طراحی منو است زیرا طراحی آن مشخص کننده ی تخصص و ویژگی های خاص رستوران می باشد.

منو رستوران

منو رستوران

نکات مهم در طراحی منو برای رستوران ها:

1- منو را ساده طراحی کنید: منوی خوب بسیار ساده می باشد. منویی که تصاویر و صفحات آن زیاد است مشتری را گیج میکند. منوی غذای شما قرار است در سریع ترین زمان ممکن مشتری را به غذا یا نوشیدنی محبوبش برساند به خصوص زمانی که منوی غذای گسترده ای دارید و از آیتم های زیادی استفاده می کنید.فراموش نکنید که زیبایی همیشگی در سادگی نهفته است.

2- زبان: منوی غذا را به چندین زبان ترجمه کنید تا خارجی ها بتوانند غذا را سفارش دهند و این کار یک روش غیر شفاهی برای خوشامدگویی به مهمانان خارجی است. منوهای دیجیتال چند زبانه می شوند که در این رابطه می توانید مقاله آیا واقعا منوی دیجیتال چند زبانه می شود را مطالعه کنید.

3- فونت: در طراحی منو برای رستوران هر قسمتی از متن نقش حیاتی بازی میکند باید توجه ویژه ای به انتخاب فونت کرد زیرا تایپ نادرست خواندن نام غذا را مشکل میکند.

منو دیجیتال

منو دیجیتال

توجه به تمامی بخش های مهم منو:

برخی از افراد متخصص که طراحی منو را انجام می دهند به این نکته توجه میکنند که مشتری در اولین نگاه به منو به بخش های خاص مانند سمت راست قسمت بالای منو نظرش جلب می شود و غذاهای آن بخش را بیشتر سفارش می دهد. بخش هایی مانند مرکز منو که مشتری به بخش مرکزی منو نگاه میکند بهترین جا برای پیشنهاد های ویژه مرکز صفحه می باشد، صفحه اول منو و زیر تیترهای منو میتواند بهترین مکان برای ذکر غذاهای خاص و پرفروش یک رستوران باشد.

استفاده از تصاویر جذاب و با کیفیت در منوی رستوران:

رستوران ها باید برای جلب نظر مشتری در مورد غذاهای خود تصاویرغذا را با کیفیت خوب در کنار نام غذا در منو قرار دهند و یا برای طراحی منو از تصاویر مواد تشکیل دهنده غذا برای تزئین منو استفاده میکنند. رستوران های زنجیره ای بیشتر از این روش استفاده میکنند اما رستوران های یی که مجلل هستند ترجیح میدهند که مشتری فقط در ذهن خود تصوری از غذا داشته باشد و عکس غذا را در منوی غذایی خود چاپ نمیکنند.

استفاده از تصاویر در منو رستوران

استفاده از تصاویر در منو رستوران

قیمت منو با سایز و رنگ یکسان :

رنگ هایی که در منوی خود استفاده میکنید در مورد رستوران و برند شما چیزهای زیادی می گویند بنابراین باید آن ها را با دقت انتخاب کنید رنگ هایی مانند قرمز، زرد و نارنجی می توانند اشتهای مشتری را افزایش دهند. مشتری تمایل دارد قیمت غذایی را که میخواهد سفارش دهد را بداند. در منو رستوران قیمت غذاها باید با یک سایز و یک رنگ مشخص شود و قیمت ها با دیگر نوشته ها رنگ و سایزشان تفاوت داشته باشد در این صورت نظرمشتری بیشتر جلب خواهد شد.

تعداد صفحات و انتخاب سبک منو:

تعداد صفحات یک منو بستگی به تعداد و تنوع غذاهای یک رستوران دارد. هرچه تعداد صفحات کمتر باشد مشتری کمتر دچار سردرگمی میشود. متداول ترین نوع منو دارای دو صفحه است و فضای زیادی را برای شما فراهم می کند تا موارد منو خود را بدون نیاز به اطلاعات زیاد برای لیست کردن فهرست کنید.  اگر محیط رستوران خانوادگی باشد میتونید از سبک دوستانه، کودکانه،نوستالوژی لوکس و… استفاده کنید.

منو را به بخش های منطقی تقسیم کنید:

اولین چیزی که مشتری از شما انتظار دارد این می باشد که تقسیم بندی منو را به درستی انجام داده باشید این موضوع باعث میشود مشتری به راحتی غذای مورد علاقه اش را انتخاب کند و سفارش دهد برای آن که مشتری بتواند به خوبی غذا را انتخاب کند، بهتر است منو را بخش بندی کنید پیش غذاها را در یک بخش، غذاهای اصلی را در بخش دیگر و نوشیدنی ها و سایر موارد را در بخش های دیگر قرار دهید. در مقابل اگر ساختار منو به درستی طراحی نشده باشد مشتری احساس آشفتگی میکند به همین دلیل توصیه میشود طراحی سر فصل های منو را به درستی انتخاب کنید و هر بخش را از بخش دیگر تفکیک کنید.

توضیحات منو را در نظر بگیرید:

توضیحات تصویری بیشتر فروش دارند، بنابراین یک تصویر از کالای غذایی را بکشید تا مشتریان را به خود جذب کنید .توضیحات منو باید به اندازه کافی واضح و فریبنده باشد تا دهان مشتری را آب بیندازد. در طراحی منو غذا، بهتر است مواد تشکیل دهنده غذا را شرح دهید و از نام های قومی غذا استفاده کنید.

توجه به سلیقه مشتری در طراحی منو:

یک طراحی منو خوب باید همه سلیقه ها را راضی نگه دارد. سلیقه های مشتریان با توجه به هر شهر و منطقه ای  و با توجه به رنج سنی مختلف متفاوت می باشد. یک رستوران بزرگ در مرکز شهر ممکن است مشتریان گیاه خوار هم داشته باشد و مدیریت رستوران باید برای کامل بودن منو غذاهای خود به سلیقه این افراد هم توجه کند و اگر چه تقاضایی برای آن ها مشتری نداشت در منو باید این نوع از خوراکی ها هم آورده شود و در رستوران وجود داشته باشد. برای طراحی یک منو دیجیتال با یک تم اختصاصی و متناسب با سلیقه شما، می توانید به وبسایت لایو منو مراجعه کنید و با سفارش منو دیجیتال، به کسب و کار خود رونق ببخشید.

مزایای طراحی اصولی منوی غذای رستوران:

1- افزایش فروش و سودآوری رستوران حداقل تا 20 درصد

2- ایجاد هماهنگی بین سطح رستوران با منوی غذایی

3- استفاده از منو به عنوان ابزار تبلیغاتی برای رستوران

4- انتقال اطلاعات لازم به مشتری و رفع ابهام در مورد نوع  غذا و مواد تشکیل دهنده آن

5- جلب توجه و ترغیب مشتری برای سفارش غذاهای خاص

6- برتر شدن نسبت به رقبای حاضر در صنعت غذا و رستوران های دیگر

شما می توانید مطالب بیشتر در رابطه با منو رستوران را در مقاله بهترین منو برای رستوران و کافه کدام است، را در وبسایت ما مطالعه کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

فهرست